Menu
Contact

Servicii de curatenie

SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE PENTRU PERSOANE FIZICE, SOCIETATI COMERCIALE, SPATII COMERCIALE, SPATII DE BIROURI, PENSIUNI, MOTELURI, GRADINITE, CABINETE MEDICALE, CABINETE DE AVOCATURA, ECT...

Pentru societati comerciale, asociatii de locatari, ect...

Pentru o imagine fara pata a societatii dvs, pentru o ambianta curata, aerisita, relaxanta si placuta a angajatilor, va oferim serviciile noastre profesionale de curatenie la comanda ferma sau pe baza de abonament contractual. o data pe saptamana, la 2 saptamani sau lunar. Stabilim un caiet de sarcini pe care il vom respecta punctual. Intervenim la cerere pentru curatenie generala in urma santierului de constructii, in urma unei relocari a societatii sau in diverse alte situatii.
Prestam servicii de curatenie pentru asociatiile de locatari. Putem incheia contracte pentru curatirea scarilor de bloc.

Pentru persoane fizice

Aveti nevoie de ajutor pentru curatenia locuintei dvs.? Intervenim prompt si locuinta dvs. va straluci de curatenie.
Va oferim servicii de aspirare si spalare a tuturor tipurilor de suprafete, mochete, covoare, spalarea geamurilor, stergerea prafului de pe mobilier, usi, plante, de pe obiecte decorative, aparate de iluminat, ect...

Produsele folosite pentru curatenie sunt ecologice si nu dauneaza sanatatii.


S.C. SUD NIROS S.R.L. va ofera servicii profesionale de curatenie orientate catre nevoile fecarui client in parte. Aducem pe piata curateniei un concept nou, flexibil, personalizat pentru diverse domenii; garsoniere, apartamente, case, vile, birouri, hoteluri, pensiuni, hale industriale, sedii de firma etc.
Personalul nostru este pregatit si format sa aplice cele mai noi metode, solutii şi utilaje tehnologice. Acesta isi desfasoara activitatea intr-un mod cat mai eficient, iar prezenta lor se face simtita doar printr-o curatenie deplina in casa dvs.
S.C. SUD NIROS S.R.L. foloseşte utilaje profesionale de spalat si curatat karcher, specifice pentru diverse suprafete, solutii si detergenti de curatat de cea mai buna calitate, ecologice, fabricate după standardele impuse de Uniunea Europeana.

PRETURI ATRACTIVE, REDUCERI SUBSTANIALE PENTRU ABONAMENTE LUNARE !!!

VA GARANTAM SERIOZITATE, PROMTITUDINE SI CURATENIE DEPLINA PENTRU CASA SAU FIRMA DVS.


Sunati, pretul va fi mai mic decat credeti !